• v1 new

    Korfiotis Residence

    The design of this house was greatly influenced by the blurring of inner and outer spaces. The relationship and manner in which the internal spaces open out to the covered veranda are further reinforced by the large openings designed to slide into the wall cavity. As a result the outdoor and interior spaces become one.

  • v2 new

    Korfiotis Residence

    The front facade of the house is expressed vertically rather than horizontally to allow for maximum dimension within the courtyard to the favored sun orientation. The south facing veranda is covered, blocking the hot summer sun while in the winter the large openings allow the sun to penetrate.

  • v3 new

    Korfiotis Residence

    Location: Strovolos, Nicosia

    Areas: 400 m2

    Stage: Built

  • v4 new